Despre noi.

Suntem  o companie la început de drum, o companie care, în aceste vremuri caracterizate de industrializare şi viteză, s-a adaptat, dar în acelaşi timp pune preţ pe tradiţie, unicul nostru scop fiind acela de a oferi clienţilor noştri un produs de o calitate excepţională.

Suntem o echipă tanara, dinamică şi ambiţioasa. Ne place ceea ce facem şi suntem preocupaţi să ne dezvoltăm continuu. Dedicarea, atitudinea prietenoasă şi atentă faţă de client sunt atuurile care ne recomandă.

Ne-am specializat în producţia sucului de mere natural, folosind o tehnologie modernă, de ultimă oră,  cu presa pneumatică şi pasteurizator de ultimă generaţie.

Utilizând această tehnologie şi folosind cele mai proaspete şi sănătoase mere, cultivate în livada noastră din Iteşti, culese şi prelucrate cu mare grijă, asigurăm cel mai gustos suc natural: Fresh din mere de Iteşti.

Prin tot ceea ce facem vom demonstra că produsele româneşti vor fi primele în preferinţele consumatorilor. şi am pornit de la ideea:

Produse româneşti consumate de români = Sănătate şi bunăstare pentru români!”

One thought on “Despre noi.

  1. Buna ziua!

    Va propun o idee de promovare a produsului Dvs. corelat cu reteta brevetata de dr. Andreas Moritz pentru eliminarea pietrelor de la fiere si ficat, bazata pe suc de mere 100% natural.

    Alegerea este a Dvs. (informatii legate de cura dr. Moritz se pot gasi pe internet).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *